Coronatest i Linköping

Om du behöver du ett reseintyg eller vill se om du är sjuk så bör du testa dig med vårt Coronatest i Linköping. Mitt under en pandemi kan det vara svårt att veta hur man ska testa sig på ett säkert sätt. COVID-19 kan ge både allvarliga symptom som väldigt milda. Det är väldigt individuellt hur smittan påverkar en, och det kan därför vara svårt att veta om man har haft Corona.

Ska du ut och resa kräver de flesta länder just nu ett reseintyg. Reseintyget ska bekräfta att du är frisk och inte är smittbärande. Detta är en åtgärd för att minska risken att sprida nya mutationer eller belasta någon annans sjukvård i onödan. Kolla även upp eventuella restriktioner i landet om karantänkrav innan du ger dig iväg, då varje land har sina egna regler.

Ta ett Coronatest i Linköping

Ta ett Smart coronatest linköping hos oss. Vi har i Linköping öppet alla dagar i veckan, även röda dagar, och hjälper dig att på ett så säkert sätt som möjligt testa dig. Du får svarsresultatet inom ett par dagar. Hur snabbt du får svar beror på vilken typ av test du tar.

Hos oss kan du som bor i Linköping eller i närområdet få reda på om du antingen har smittan aktivt eller har varit smittad sedan tidigare. Bokning sker smidigt via deras hemsida.

Hur ett Coronatest går till

Testet varierar beroende på om du vill se om smittan är aktiv eller om du har varit smittad tidigare.

Vid test av en aktiv smitta tas ett prov från näsa och svalg. Testprovet tas genom att man stoppar upp en bomullstuss i näsa och en i svalget.

Vill du däremot testa dig för antikroppar gör man detta via ett stick i fingret. Genom sticket får man ett blodprov som man sedan kan se om det finns antikroppar mot Corona i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *