Fantastisk libanesisk catering i Stockholm

Ska du ha fest eller annan tillställning i Stockholm så är maten alltid ett huvudbry men inte om du använder dig av libanesisk catering. Libanesisk mat är fantastisk och det är inte konstig att det har tagit Sverige och Stockholm med storm. En Underskattad libanesisk catering stockholm kommer inte att göra dig besviken och dina gäster kommer att gå ifrån festen mätta och belåtna. Det är inte helt omöjligt att de frågar efter restaurangens namn då de själva önskar att ta del av deras tjänster till sin egen tillställning.

Libanesisk catering i hela Stockholm

Det spelar ingen roll var i Stockholm du bor, det är möjligt att få libanesisk catering i hela staden. Du kan välja mellan massvis av olika rätter men det kanske vanligaste när det kommer till libanesisk mat är att äta så kallade meze. Det går att beskriva som libanesiska tapas då det är massa små rätter som äts tillsammans med bröd. Det platta tunna brödet som kalla Liba-bröd är ett måste på alla libanesiska tillställningar tillsammans med alla de underbara små röror som förknippas med det lilla landet i mellanöstern.

Hummus, Tabouleh och mer

Trots att Libanon är så pass litet som det faktiskt är så har det slagit igenom med kraft med sin matlagning i Sverige. De allra flesta svenskar vet vad Hummus är och har någon gång ätit Tabouleh och för att inte tala om falafel. Nu är det kanske svårt att avgöra helt precis varifrån dessa kommer och frågar du någon från Israel så hade de inte hållit med om att Hummus kommer från Libanon. Hur som helst så är det en viktig komponent i det libanesiska köket och som även har letat sig in i svenska hjärtan. Har du inte provat är det hög tid att beställa catering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *