Fasadmålning Stockholm – vackert med grönskan

Det finns ingenting som är så vackert som en fräsch fasadmålning i Stockholm i kombination med en bra trädgård. Specifikt så är jag ett rejält fan av grönskan på fasader i form av klätterväxter. De fasaderna brukar bli helt otroligt vackra, speciellt efter en brun fasadmålning i Stockholm. Då brukar de sticka ut från de röda fasaderna med de vita knutarna som annars är så typiskt svenskt. Och kombinationen av en brun fasad och en grön trädgård blir helt otrolig kan jag säga dig! Det är vad jag är uppvuxen i och det var magiskt runt vår och sommar halvåret.

Arbeta med fasadmålning i Stockholm

Att arbeta med fasadmålning i Stockholm är väldigt härligt runt somrarna. Då är det otroligt varmt ute och det är otroligt vackra och klara himlar vilket är en kombination av tre saker jag älskar. Om du arbetar med fasadmålning i Stockholm så kommer du vara glad av all D-vitamin, brun av sol och glad över den bra lönen den 25:e har varit så himla bra. För det är den i princip alltid som målare eftersom branschen har gått så bra under så många år. Och förmånerna är underbara dem med, du kan nästintill garanterat räkna med en tjänstebil och om du har väldigt tur så kan du faktiskt få en lägenhet genom jobbet.

Måla fasaden på egen hand

Om du vill måla fasaden på egen hand så är det en helt otrolig upplevelse att göra det. Du får känna på solen, värmen och den att arbeta ute under en bar himmel utan tröja samtidigt som du får skapa något själv. Det är en underbar känsla kan jag säga dig. Jag har själv utfört min fasadmålning ett par gånger men om du vill gå genom en professionell firma så rekommenderar jag dessa.

De har en lång erfarenhet av branschen och du kommer garanterat att bli nöjd! Jag rekommenderar dig att kontakta dem direkt för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *