Rörmokare i Bromma som älskar VVS

Det finns få rörmokare i Bromma som älskar VVS lika mycket som denna. Jag träffade honom på en utekväll för ett antal år sedan och vi klickade direkt. Vi satt och pratade om rör och VVS hela kvällen fram till 03 när baren stängde. Det var en sådan vänskap som bara kan uppstå rörmokare emellan. Om du inte är rörmokare i Bromma så kommer du aldrig någonsin att förstå tyvärr. Men vi klickade åtminstone som om vi hade fötts tillsammans och som om vi skulle dö samtidigt. Det var en sådan vänskap som man bara får någon gång i livet. När jag lärde känna honom kändes det som att jag hade saknat honom hela livet.

Dansa med rörmokare i Bromma

Så efter 03 drog vi vidare till en av Stockholms vildaste nattklubbar. En av dem nattklubbarna som aldrig stänger, som vissa filosofer samtidigt skulle argumentera för att de aldrig har öppet. Men de hade öppet för oss rörmokare och så roligt vi hade! Vi dansade i flertalet timmar med allt ifrån banktjänstemän till elektriker. Det var ren magisk kväll som jag hade hoppats aldrig någonsin skulle ta slut. Sen började det närma sig morgon och hemgång så han berättade var han arbetade och vi skiljdes åt.

En rekommenderad VVS-firma i huvudstaden

Han berättade att han arbetade som en serviceinriktad rörmokare i Bromma. I min värld var kanske inte det drömjobbet men han var supertrevlig så det var ingenting jag kommenterade. Vi bytte lite kontaktinformation och lovade att vi skulle höras igen, men du vet hur det är. Det här var en sådan man som jag aldrig någonsin skulle träffa igen. Som jag alltid skulle minnas som någon som verkligen förstod mig men som var som bortblåst på en sekund. Alla har ett par sådana vänner som de har träffat på genom åren.

Jag rekommenderar dig att kontakta honom om du är intresserad av att få hjälp med ditt VVS-problem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *