Härlig restaurang i Stockholm City

Det är inte ofta jag prövar en Restaurang som jag promenerar förbi ner jag är inne i Stockholm City. Men när jag gick förbi denna restaurang kände jag verkligen att jag behövde prova. Denna restaurang i Stockholm City hade en fräsch och modern inredning med en industriell touch som jag tyckte om. Så jag gick in och orienterade mig fram till baren och blev helt paff. De serverade enbart mina favoriter på fat! Det är inte ofta en restaurang i Stockholm City har så bra koll på öl på fat. Jag blev mäkta imponerad av deras arbete bakom denna lokals inredning och barens utbud. De hade vunnit så jag satte mig ned och beställde in det den trevliga servitrisen rekommenderade.

Korvstroganoff på restaurang i Stockholm City?

När de kom in med Korvstroganoff blev jag helt otroligt paff. Jag satt ju ändå inne på en finrestaurang i Stockholm City och serverar de korvstroganoff? Jag svalde en stor klump i halsen och gav det ett försök ändå. Det var helt magiskt, jag har aldrig blivit så förälskad i en maträtt tidigare som jag blev i denna korvstroganoff. Det var som om maträtten hade lärt mig någonting nytt om livet som jag aldrig hade lyckats lista ut annars. Jag tackade och bockade och krävde att få se kocken.

Kocken kommer utspringandes

Kocken får nys på att jag är glad och kommer utspringandes med ett stort leende. Jag säger till han bestämt att jag vill göra en beställning på 4 Korvstroganoff som jag vill ta hem. Han hinner vända om och gå mot köket innan jag ropar på honom och berättar att det här var det bästa jag någonsin ätit. Då flyger han fram till mig och ger mig den varmaste kramen som jag någonsin känt.

Jag rekommenderar dig att boka ett bord och antingen äta lunch eller frukost på denna gudomliga restaurang Stockholm City! Du kommer garanterat att bli nöjd och tacka mig efteråt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *